Yatak Odasında Turuncu Rengi Nasıl Kullanılmalıdır?

Yatak odası için çarpıcı bir tasarım arayanlar, bu özel oda için turuncu rengi tercih edebilirler. Yatak odasına farklı bir görsellik katmak isteyenler için yatak odasında turuncu rengi nasıl kullanılmalıdır? Konusunda detaylı sonuçlarla karşılaşmak mümkün olabiliyor. Turuncu rengi sıcak renklerden biri oluşuyla, hem kadınlar hem de erkekler tarafından da tercih edilebiliyor.

Ahşap Mobilya Ve Turuncu Renk Kombini

Yatak odasını marjinal bir havaya büründürmek isteyen kişiler, ahşap mobilya tercih edebilir. Ahşap eskitme bir yatak odası takımı ile turuncu perdeler veya turuncu halı kullanımı, sıcak bir hava oluşturmakta ve yatak odasına tarz katmaktadır. Ortamı daha olgun bir hale getirmek için koyu renk, daha cıvıl cıvıl bir hale getirmek içinse daha açık bir üçüncü renk tercih edilmelidir. Bu üçüncü renkler turuncunun tonlarından biri olmalıdır.

Krem Rengi İle Turuncunun Pozitif Uyumu

Yatak odasında sadakatli bir sevgi yumağı oluşturmak istiyorsanız, krem ve turuncu uyumunu tercih edebilirsiniz. Yalnız turuncu rengini veya krem tonlarını eşit olarak kullanmak yerine bu renklerden sadece bir tanesini patlatmak çok daha doğru bir tercih olacaktır. Yatak örtüsü, halı, mobilyalar ve perdeler turuncu ve tonları olacaksa perdeler mutlaka krem tonları olmalıdır. Her iki rengin eşit oranlarda kullanılması odayı karışık bir görünüme ulaştırır. Bu sebeple bu iki rengin tonlarına ve kullanım alanlarına doğru karar verilmelidir.