Yatak Odasında Mor Renginin Kullanımı

Yatak odasında dilediğiniz her rengi kullanabilirsiniz. Bu renkler arasında mor önemli bir yere sahip olabilir. Mor rengin zengin ve havalı duruşu sizi de cezbederek, yatak odanız için harika bir seçim olacaktır. Yatak odasında mor renginin kullanımı ile siz de harika bir tasarıma imzanızı atabilirsiniz. Böylece klasik bir yatak odası tasarımının çok ilerisinde bir yatak odasına sahip olabilirsiniz. Mor rengin sakin ve şık görüntüsü, yatak odası için tüm kötü enerjilerden arınacağınız bir atmosfere dönüşecektir.

Mor Duvarlar ile Yeni Bir Hava

Yatak odanızda beyaz, gri, krem, ekru gibi renklerde duvarlara ve mobilyalara sahip olabilirsiniz. Böyle sade renklerle bezenmiş bir yatak odası için bir duvarın mor renge boyanması aniden yatak odasında bambaşka bir rüzgar estirecektir. Böylece sade bir yatak odasının tarz sahibi olduğunu ve mor rengin canlılığı ile buluştuğunu görebilirsiniz. Yatak odası için sade duvarlar arasında mor renge boyanmış bir duvar üzerine ona uygun renklerde tablolar asarak yeni bir hava katabilirsiniz. Dilerseniz mor renklerde bir duvar kağıdını yatak odanızda oldukça şık bir biçimde kullanabilirsiniz.

Mor Tekstil Ürünleri ve Dekoratif Objeler

Beyaz, krem yahut ekru renklerle donatılmış bir yatak odası içerisinde mor tekstil ürünleri kullanabilirsiniz. Mor yatak örtüsü, nevresim takımları, mor objeler kullanarak yatak odanızda mor rengini kullanmanın farkını görebilirsiniz. Böylece açık renk zemin üzerinde patlayan mor renginin havası sizleri de büyülemeye yetecektir.