Yatak Odası Aksesuarları

Yatak odanızın mobilyasını ve renklerini belirlediniz. Bu aşamada bırakırsanız yatak odanız eksik kalabilir. Ama siz yatak odanızın sıcak, huzur verici ve karakterinizi yansıtmasını istiyor olmalısınız. Bu noktada yatak odası aksesuarları devreye girer ve dekorasyonunuzu tamamlar.

Yatak odası aksesuarlarını oluşturan elemanlar halı, aydınlatma ürünleri ve duvar süslemeleridir. Ancak odaya kişiliğinizi katmak istiyorsanız yelpaze biraz daha genişler. Bu yelpazeye aynalar, vazolar, bitkiler ve puflarda dahil olur. Bunlar arasından seçim yaparken de odanızın büyüklüğüne göre seçim yapmayı unutmayınız. Küçük bir yatak odasında fazla aksesuar kullanmanız ileriki zamanlarda bu aksesuarların ıvır zıvır olarak görmenize neden olabilir. Küçük yatak odaları için az ama nokta atışı alışveriş yapmalısınız.

Yatak Odası Aksesuarları Nelerden Oluşur

• Yatak odanıza tablo veya duvar süsü asabilirsiniz. Bu hem dekorasyonunuzu tamamlar hem de karakterinizi odaya yansıtmanıza yardımcı olur. Özellikle yatağın başucunun dayalı olduğu duvara yapılması bu etkileri daha da arttırır. Ancak seçim yaparken duvar büyüklüğüne göre bir aksesuar almalısınız.
  • Bir diğer aksesuar seçeneği ise yatak ucu puflarıdır. Bu aksesuar genellikle gereksiz görünür ancak zaman içerisinde ne kadar kullanışlı olduğunu anlayacaksınız.
  • Lambalar evin her odasında sıcak ve lüks bir ortam oluşturabilir. Yatak odasında tavan lambasının dışında abajur veya duvar aplikleri ile modern bir tarz yaratabilirsiniz. Bu aydınlatma ürünleri ile kısık bir bütçe ile odaya şık bir hava katabilir. Örnek olarak yatağın başucuna asacağınız bir okuma lambası göze çarpan bir aksesuar olabilir.
  • Yatak odası için halı seçerken genellikle sade modeller seçilir. Oysa halı diğer odalarda olduğu gibi yatak odasında da etkili bir aksesuardır. Sade bir oda bir halı sayesinde renklendirebilirsiniz. Aynı zamanda halı ile karakterinizi odaya yansıtabilirsiniz.
Özet
Yazı Başlığı