Yatak Odası İçin Tekli Koltuk Modelleri

Bir ev önce kullanıcıları için estetik olmalıdır. Derli toplu ve şık bir oda psikolojiniz üzerinde olumlu etki yapar. Kendinize güveniniz artar ve çalışma motivasyonunuz çoğalır. Yatak odasında kullanabileceğiniz bir diğer mobilya ise dinlenme koltuğudur. Dinlenme koltuğu, oturma odasındaki mobilyalardan farklı değildir. Odanızda bir dinlenme koltuğu olduğu sürece herhangi bir kitap okurken ya da pencereden dışarıyı seyrederken arkanıza yaslanabilirsiniz.

Berjer koltuklar görsel açıdan da dekorasyona şıklık katarlar. Az yer kapladığı için tekli koltuğunuzu pencerenin önüne yatağın bitimine veya köşeye gelecek şekilde yerleştirebilirsiniz.

Beyaz berjer koltuk

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Beyaz-berjer-koltuk.png

İç mimarlar yatak odası dekorasyonu için açık renkleri önerir. Böylece uyku vakti geldiğinde huzurlu ve sakin bir ambiyans elde edilir. Beyaz da yatak odaları için tercih edilebilecek renklerin başında gelir. Dekorasyona uygun olarak beyaz berjer koltuk seçimi uygun olacaktır.

Yatak odasında köşe koltuğu

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Yatak-odasinda-kose-koltugu.png

Tekli koltukların kullanışlı yapan en önemli özelliği oda içerisinde yer sıkıntısı çekmemenizdir. Çünkü tekli koltuk az yer kaplar ve atıl durumda olan köşeler için elverişlidir. Tekli koltuğu köşeye denk gelecek şekilde yerleştirebilirsiniz. Model olarak diğer berjerlerden farklı olarak daha oval bir yapıya sahiptir.

Küçük tekli koltuk

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı kucuk-tekli-koltuk.png

Bazı yatak odaları geniş olduğundan berjer ile birlikte ayaklarınızı uzatabileceğiniz pufu da dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Ancak küçük yatak odalarında gözden çıkarılacak ilk eşyalardan biri dinlenme koltuğudur. Yine de kısıtlı alanlar için dahi uygun bir koltuk modeli bulabilirsiniz. Çağdaş tasarımıyla herhangi bir koltuğun işlevini gören sandalye, modern yatak odaları için ideal bir alternatif olabilir.

Deri koltuk

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı deri-koltuk.png

Deri koltuk ve kanepeler her daim popülerliğini korur. Bu nedenle iç mekan dekorasyonunda deri koltuklara sıkça rastlarız. Yatak odalarında da duruma göre deri koltuk tercih edilebilir.

“Yatak Odası İçin Tekli Koltuk Modelleri” için 1 yorum yapılmış

1. Hayatımıza yeni giren bir mobilya uygulaması olmaya başladı. Yatak odalarında tekli koltuk. Eskiten ufak yatak ucunda bu tür koltuklar olurdu ama şimdi çok yatak odasında var. Otellerden kalma bir alışkanlık oldu herhalde.