Yatak Odası İçin Makyaj Masası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Makyaj masaları şık bir yatak odasında bulunması gereken en önemli dekordur. Yatak odalarını farklı bir biçimde dizayn etmek isteyenler için yatak odası için makyaj masası seçimi nasıl olmalıdır? Konusu detaylı bir araştırma gerektirmektedir. Yatak odasındaki makyaj masasının seçiminde, öncelikli olarak odanın boyutu önem taşımaktadır.

Küçük Alanlı Yatak Odalarında Kullanılabilecek Makyaj Masaları

Yatak odasında stil yaratacak bir makyaj masasına sahip olmak isteyen, ancak bunun için küçük bir alanı bulunan bayanlar için küçük fakat tarz bir makyaj masası kullanılabilmektedir. Bu makyaj masasında ayna etrafında küçük bölmeler oluşturulmalı ve makyaj için kullanılan malzeme veya objeler bu alanlara yerleştirilmelidir. Şık, kullanışlı ve sade bir makyaj masası kullanımı, böyle bir alan için kullanılması gereken en uygun olan modeldir. Aynanın yan tarafında kullanılabilecek kapaklı ufak dolaplar da, bu makyaj masasına minyatür görünümler katacaktır.

Büyük Alanlı Yatak Odalarında Kullanılabilecek Makyaj Masaları

Yatak odalarının boyutlarının büyük olması durumunda, yatak odasındaki dağınıklığı tam olarak içine alacak bir makyaj masası tercih edilebilir. Bu makyaj masalarına mutlaka dolap seçenekleri de eşlik etmelidir. Ancak bu modellerde aynanın biraz daha büyük ölçülerde tercih edilmesi doğru olandır. Ayna sade olmalı, etrafında aynayı gölgeleyici bir detay bulunmamalıdır. Renk tercihinde ise pastel ve sade renkler kullanılmalıdır. Makyaj masası için unutulmaması gereken figürler ise küçük objelerdir.

“Yatak Odası İçin Makyaj Masası Seçimi Nasıl Olmalıdır?” yazısı için 3 yorum yapılmış.

1. Yatak odası makyaj dolapları için en büyük özellik bol çekmeceli ve bol bol kutu alabilecek derinlikte olmalıdır. Birde Ayna klasik bir şekilde olması yerine daha modern bir duruş sergileyebilir. Resimdeki makyaj masası güzele benziyor. Hangi markanın acaba?

2. Resimdeki makyaj masası çok hoş görünüyor. Böyle küçük ama işlevsel makyaj masaları olmalı kesinlikle. Aynası da yeterince büyük olmalı

3. Yatak odası makyaj masası seçiminde beni en çok etkileyen aynalar oluyor. Farklı türden aynaların yakınlık uzaklık vs. detayları çok hoşuma gidiyor .