Yatak Odası İçin Asma Tavan Modelleri

Yatak odası için asma tavan modelleri her zaman büyük bir ilgi ile kullanılmıştır. Modası hiç geçmeyen asma tavan modelleri her zaman tercih edilmiştir. Dinlenme yeri olarak geçen yatak odaları, yattığınız da ilk gördüğünüz yerin tavan olması ile alakalı olarak farklı olması istenmektedir. İnsanlar ne kadar güzel olur ise o kadar mutlu ve huzurlu olacaklarını düşünmektedirler. Rengini, şeklini kendi isteğinize göre dizayn edebilirsiniz. Özgün olmanın dışında mağazaların hazır asma tavan modelleri de dikkatinizi çekebilir.

Asma Tavan Modelleri Fiyat Aralığı

Bir çok mobilya mağazası, tasarımcılar ve marangoz yardımı ile asma tavan yaptırabilirsiniz. Bu yüzden fiyat aralığı değişkenlik göstermektedir. Ortalama bir şey arıyorsanız 50 tl ile başlamaktadır. Bu fiyat aralığı çok daha yüksek fiyatlara kadar varmaktadır.

Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavan modelleri, tamamen sizin kendi adınıza tasarlayabileceğiniz asma tavanlardan oluşmaktadır. Kenarlarını led ışıkları ile döşeyerek daha aydınlık ve hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz. Görsel kullanabilirsiniz. Tavanınızı gökyüzü, okyanus, bahçe gibi bir çok şekilde süslemenize imkan sağlanmaktadır. Kendi hayal gücünüzü kullanarak hazırladığınız gergi tavan modelleri uyurken ve uyanırken daha dinç ve hayat dolu uyanmanızı sağlayabilir. Böylelikle yaratıcılığınızı kayıp etmenizi de engelleyecektir. Daha çok tercih edilen renkler açık tonlarda olmaktadır. Küçük minimal ışıklar ile de gece uyurken bile daha ferah bir görüntü ile uyumanız mümkün olacaktır.