Yatak Odalarında Tasarruf Sağlayacak Yatak Önerisi

Küçülen evler ile beraber en büyük sorunlardan birisi artık evlerde fazla eşyaların saklanabileceği yerlerin bulunmasında yaşanan güçlüklerdir. Çözüm için evin her yerini dolap ile doldurmak isteyen insanlar farklı ve inovatif tasarımların arayışına girer. Bu bağlamda yataklar en hayat kurtarıcı nesnelerdir. Bu yazıda verilecek yatak odalarında tasarruf sağlayacak yatak önerisi sayesinde yatak odalarınız da ekstra saklama alanları yaratma şansı yakalarken tasarım ve şıklıktan da ödün vermeyebilirsiniz.

Yatak Bazalı Olmalı

Yatakların en önemli ayrıntısı mutlaka bazaya sahip olmalıdır. Tabi ki artık bazı tasarımlar buna el vermese de inovatif çözümler sayesinde bu sorun aşılabilir. Yatakların dışına geçirilen çerçeveler ile gizlenen bazalar hem ekstra depolama alanı sağlar hem de yatak odasının tasarımına ve şıklığına katkıda bulunur.

Farklı Çözümlerde Mümkün

yatak bazalı değilse yatağın altını bir şekilde saklama kapları ve büyük dekoratif sepetlerle bir saklama alanına dönüştürmek mümkündür. Yatağın altına ek olarak, yatak etrafı da dolap yerleştirmek için en iyi noktadır. Dolabın başlığının etrafını ve üstünü kaplayan kompakt dolap tasarımları hem şık hem kullanışlı olacaktır. Aynı zamanda yatağın dayalı olduğu duvara ve dolap etrafına yerleştirilecek olan raflar sayesinde hem dekoratif bir görüntü hem de ekstra alan sağlanabilir. Aynı zamanda son dönemlerde moda olan açık dolap sistemleri ile kombine olarak uygulanan yatak tasarımları da kullanışlığı ile dikkat çekmektedir.