En ucuz genç odası modelleri fiyatları 2019

En ucuz genç odası modelleri arasından seçim yaparken aranan özellikler diğer mobilya seçimleri ile benzerlik gösterse de, genç odasını kullanacak olan çocuklarınızın da fikrini almanız önemlidir. Sağlıklı ve konforlu olması, renk uyumunun olması, kullanışlı ve rahat olması sizin açınızdan önemli olsa da, çocuğunuz için albenisi yoksa tercihlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Özel zevkleri, ilgi alanları ve kullanım tarzlarına göre en uygun modeli seçmek için iyi bir araştırma yapmak şart.

Her yıl yeni tasarımlarla fuarlara katılan, sosyal medya ve arama motorlarında reklamları ile üst sıralarda görünmeye çalışan firmaların amacı en fazla kullanıcıya ulaşmaktır. Genç odaları da son yıllarda renkleri ve tasarımları ile gençleri yakalamak için dizayn ediliyor. Gençlerin odalarını düzenlerken onların iç dünyalarına hitap edecek, enerjilerini ortaya çıkaracak ve en önemlisi içinde bulunmaktan mutlu olacakları bir alan olmasına özen göstermek gerekir.

Genç kız odalarında Daybed modası geri geliyor. Cibinlikli yatakların koltuk formunda da kullanılmasına olanak sağlayan bu tasarımlar oldukla kullanışlı. Geceleri yatak, gündüzleri koltuk. İlave olarak koltuk almak yerine genç odalarında kendiliğinde bir alan açılmış oluyor. Genç odalarının renklerinde ise sınır yok. Gençlerin beklentileri ve zevkleri doğrultusunda dolabın renginden, çalışma masasının şekline, yatağın modeline kadar her detay ayrı ayrı seçilerek hayallerindeki genç odasına kavuşabilirler.

Bu yazımızda en yeni genç odası modellerini listelerken kıstasımız ucuz olmasıydı. Her ebeveyn çocukları için en iyisini almak ister. Ama bazen her şey istediğimiz gibi olmaz. En uygun fiyatlara, beklentilerimize cevap veren ürünleri bulmak gerekiyor. Hepsiburada gibi spot satış yapan yerlerde dahil olmak üzere ucuz fiyata genç odası bulabileceğiniz siteleri toparladık.

En ucuz genç odası modelleri

Önemli Not: Fiyatlar yazının kaleme aldığı günkü piyasa fiyatlarıdır.

Hepsiburada Home Genç Odası Takımı Gardırop + Karyola + Çalışma Masası

Fiyat: 750TL->650,00TL
İnceleyin

Ürün Özellikleri: Ürünlerimiz 1.Sınıf Suntalam Malzeme İle Kardel Üretim Tesislerinde Üretilmiştir.
Ergonomik Kullanıma Uygun Ölçülerde Tasarlanmıştır.
Montaj: Ürün Demonte Şeklinde (Kurulu Olmadan)Teslim Edilmektedir.
Paket İçerisindeki Montaj Şeması çıkmaktadır.

Minar Mobilya Esen Genç Odası Concept

Fiyat: 874,90 TL
İnceleyin

Ürün Açıklaması: 1. kalite 18mm suntalamdan üretilmiştir. çevreye ve sağlığa zararsız, kanserojen madde içermeyen 1. kalite dekorasyon ürünleri standartlarında üretilmiştir. Yatak dahil değildir.

Adore Max Genç Odası Takımı TKGNC-24-MX-5

Adore Max Genç Odası Takımı