Doğtaş Yatak Odası Modelleri

Doğtaş yatak odası modelleri bize çok sorulan koleksiyonlardan biri oldu. İçinde bulunduğumuz yıl koleksiyonuna yeni modeller ekleyen Doğtaş Mobilya kalite ve estetik anlayışını yine gözler önüne sermiş. Fiyat bilgileri ve örnek takımların fotoğraflarını yazının sonunda ekledim. Umarım yatak odası tercihlerinize yardımcı olur.

Genel olarak dünyanın hemen hemen her yerinde yatak odaları görselliği ve güzelliğiyle göze çarpar. Ailelerde özellikle hanımların en önem verdikleri odanın başında da gelir yatak odaları. Aynı zamanda rahatlığı ve ferahlığı da önemlidir. Hem odam güzel gözüksün hem de az eşya ile ferah olsun istiyorsanız Doğtaş yatak odası modellerine bir göz atın.

Tek Kişilik Yatak Odaları

Tek kişilik yatak odalarında fazla eşya bulunmaz ama yinede bulunan eşyaların kalitesiyle gösterişlidir. Yatak başlığında kişinin talebine göre deri veya ahşap gibi çeşitli maddeler kullanılır. Yine kişinin isteğine göre yatağın altında sürgülü bir yatak daha vardır. Tek kişilik yatak odasında komodin dolap ayna çalışma masası da isteğe göre bulunabilir. Bu odalarda kıyafet dolapları çift kişilik yatak odasına göre küçük ama çocuk yatak odasına göre daha büyüktür.

Çift Kişilik Yatak Odaları

Çift kişilik yatak odaları genelde evli çiftlerin odasıdır. Doğtaş Yatak Odası Modelleri kolleksiyonunun tamamına yakını bu konseptin ürünleridir. Bu tip odalarda genelde büyük bir yatak bu yatak isteğe göre farklılık gösterebilir. Bu yatak odalarında genelde yatak, dolap, komodin, ayna ve çalışma masası bulunur isteğe bağlı şekilde. Ama her zaman tek kişilik olmaz mesela ranza çeşitleri de var kardeşler veya arkadaşlar altlı üstlü yatabilirler. Bu odalarda kıyafet dolabı diğer odalara nazaran daha büyüktür ve daha kullanışlıdır. Kıyafet dolapları gibi komodinlerde daha geniş bir yapıya sahiptir.

Çocuk Yatak Odaları

Genellikle tek kişilik olan bu yatak odaları çift kişilik de olabilir. Erkekler için araba şeklinde, motor şeklinde bulunurken kızlar için çilek, prenses evi şeklinde bulunabilir. Erkekler için özellikle vazgeçilmez bilgisayar ve bilgisayar masaları, duvara monteli televizyonda konsolla oyun oynama yerleri bulunur. Kızlar için ise yine bilgisayar masası ve bilgisayar oynama yeri bulunurken kitap okumak için küçük puf yastıklar ve kitaplıklar bulunabilir. Oyuncak koyma yeri ve oyuncak ile oyun oynama yerleri de bulunan bu odalar hem ferah hem de kullanışlıdır. Evin büyüklüğüne göre değişiklikler gösteren bu odalar fiyatlarda da değişiklik gösterir. Bu odalarda kıyafet dolabı ve komodinler daha küçüktür.

Doğtaş Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları

MAYER YATAK ODASI