Dekoratif Çocuk Yastıkları

Çocukların hayal güçlerinin ne kadar geniş olduğunu herkes bilir, onların yaşadıkları alanları hayalleriyle bütünleştiren bir şekilde dekore ederek onları mutlu etmek çok kolaydır. Çocuk odalarını hayali kahramanlarla donatılmış bir hale getirmek için farklı fikirler geliştirebilirsiniz. Duvarlarda yapılan uygulamalar, mobilya seçimi, aksesuar seçimi gibi çok çeşitli fikirler ortaya sunulabilir. Masallardan çıkıp gelmiş kahramanların olduğu yastıklar, çarşaflar kullanılabilir. En güzel dekoratif çocuk yastıkları üzerinde uyumak onları büyüleyici rüyalara sürükler.

Dekoratif Yastık Modelleri

Çocukların algılama güçlerini geliştirecek, iç dünyalarını zenginleştirecek dekorlarla süslenmiş yastıkları odalarında kullanabilirsiniz. Mesela; minik fil, kurnaz tilki,uzun kulaklı tavşan, sevimli ayı, baykuş, leylek gibi hayvan figürleri ile süslenmiş yastıklar onları mutlu edecektir. Çeşitli hayvan figürlerinin her biri kullanılabilir çocuğunuz hangi hayvanı seviyorsa o yönde seçim yapmak en doğrusudur. Balık, kuş, timsah, ejderha gibi hayvanları seven çocuklar olabilir onlara bu figürlerden oluşan yastıklar alabilirsiniz.

Kız Ve Erkek Çocuğa Özel Seçimler Yapmalısınız

Kız çocuklar bebek, çiçek, kuş, kalp gibi figürlü pembe, mor yastıklar beğenirken erkek çocuklar top, araba, robot, ayıcık figürlü mavi, sarı, kırmızı gibi renkleri tercih edebilirler. Çok güzel tasarımların bulunduğu çocuk yastıkları arasından çocuğunuzun iç dünyasına uyan, onun hayallerini taşıyan modeller ile odasını hazırlayabilirsiniz. Sade ve özel tasarımlar isteyenler için çocuğun baş harflerinden oluşan dekoratif yastık modelleri de düşünülebilir.