Dar Yatak Odaları İçin Dekorasyon Önerileri

Dar yatak odaları için dekorasyon önerileri kullanılarak yapılan bir ankette, Çin’den katılan bir grup öğrenci kazandı. Bu ankete göre dar yatak odaları için küçük ve ışıklı dekorasyon ürünleri ilgi çekti. Bu ürünler çoğunlukla katlanabilir ve portatif dekorasyonlar oldu. Küçük ve dar yatak odaları için küçük bir tablo kullanılabilir. Yine acık bir renkte olan ürünler ortamı geniş gösterecektir. Çin, evlerin küçük bir ülke olduğu için bütün eşyalar küçük ve katlanabilir olarak tasarlanıyor. Çin’de en büyük lüks evler bile en fazla yüz metre kare oluyor. Bu yüzden dekorasyon ürünleri de katlanabilir olması gerekiyor.

Dar Yatak Odaları Nasıl Genişletilir?

Dar yatak odalarını genişletmek için, eşyaları ve bazı dekorasyon ürünlerini küçültmek gerekir. Mesela koltuk olabilen yatak gibi portatif ve çok kullanışlı ürünler tercih edilmelidir. Bu tür ürünler gece uyuyama saati gelesiye kadar, ortamı ferah ve kullanışlı kılacaktır. Bu Türk portatif ürünler en fazla Çin ülkesinde kullanılıyor.

Küçük ve Şık Dekoratif Ürünleri

Küçük ve şık dekoratif ürünlerinin başında tablo ve resimler geliyor. Birçok tabloyu aynı anda asmak odayı çirkin gösterecektir. Bunu engellemek için bir görüntülü resim değiştirici alınmalıdır. Böylece birçok fotoğrafı tek bir çerçevede sergilenebilir.