Çiçek Desenli Nevresim Modelleri

Yatak odalarını veyahut genç odalarını süsleyecek, odaya ferahlık katacak çiçek desenli nevresimler oldukça kullanılır. Annelerimiz vazgeçilmezi haline gelmiş çiçek desenli nevresimler odalarımıza bazen sadelik bazen de renk katar.

Kırmızı Güllü Çiçek Desenli Nevresim Takımı

Ürün % 100 pamuktan üretilmiştir. Ürün gül ve çiçek motiflerini birleşiminden oluşur. Beyazlığın çiçekle olan ahenk ve uyumunu yansıtır. Hem çift kişilik hem de tek kişilik takımı mevcuttur. Çift kişilik nevresim için ebatlar şöyledir; nevresim ebatları 200 santime- 220 santim, çarşaf ebatları 240 santime- 260 santim, yastık ebatları ise 50 santime 70 santim olup 4 adet yastığı vardır. Tek kişilik nevresim için ebatla şöyledir; nevresim ebatları 160 santime 220 santim, çarşaf ebatları 160 santime 240 santim, yastık ebatları ise 50 santime 70 santim olup 2 adet yastık mevcuttur. Çamaşır makinesinde 40 derece sıcaklıkta yıkanmalıdır. Islaklık bırakmadan kurutulur ve ılık ütü ile ütülenir. Ürün 2 yıl garantilidir.

2 Renkli Çiçek Desenli Nevresim Takımı

Ürün % 100 pamuktan üretilmiştir. Çift renge sahiptir. Yani çarşaf ve 2 adet yastık mavi tonlarında nevresim ve 2 adet yastık ise beyaz rengin üzerine mavili pembeli çiçekler ile ahenk yaratılmış bir üründür. Çamaşır makinesinde 40 derece sıcaklıkta yıkanır. İlk yıkamada ılık su da yıkamak tavsiye edilir. ters çevirerek ve ılık ütü ile ütülenir. Tek ve çift kişilik nevresim mevcuttur. Çift kişilik nevresim için ebatlar şöyledir; nevresim ebatları 200 santime- 220 santim, çarşaf ebatları 240 santime- 260 santim olup mavi renktedir, yastık ebatları ise 50 santime 70 santim olup 4 adet yastığı vardır. Tek kişilik nevresim için ebatla şöyledir; nevresim ebatları 160 santime 220 santim, çarşaf ebatları 160 santime 240 santim, yastık ebatları ise 50 santime 70 santim olup 2 adet yastık olup yastık renklerinin biri mavi diğeri ise çiçekli motif üzerine beyazdır.

Özet
Yazı Başlığı