Ağaç Yataklar İle Yatak Odanızı Güzelleştirin

Yaz aylarında vazgeçilmez olan ağaç gölgelerini ve ağaç serinliğini evlere taşımak oldukça farklı ve dikkat çekici bir tasarımdır. Yatak odası kişilerin dinlendiği ve rahatladığı bir bölüm olduğu için farklı ve dinlendirici dekorasyonlar her zaman talep görür. Sadece yatağın rahat ve ortopedik olması yeterli değildir. Yatak kadar yatak odasının tasarımı da önemlidir. Ağaç yataklar ile yatak odanızı güzelleştirin ve farklı bir hava yaratın. Ağaç yataklar ve ağaç tasarımlar bu senenin en favori tasarımlarıdır ve her firmada bir ağaç dokunuşu bulmanız mümkündür.

Ağaç Yataklar İle Romantik Olabilirsiniz

Ağaç yataklar bu senenin en favori takımlarıdır. Değişik ağaç ve dallarından farklı konseptler yapmak mümkündür. Hikaye ve masallarda ki gibi hissetmek ve yaşamak istiyorsanız mutlaka ağaç yatakları denemelisiniz. İsterseniz boyayarak daha farklı ve rustik bir hava elde edebilirsiniz. Kurumuş ağaç gövdelerinden yatak başlığı tasarlayabilir ve farklı renk tonlarıyla ışıltı katabilirsiniz.

Renk Seçimine Dikkat Edin

Ağaç yatak ve ağaç tasarımlarda renk tonlaması çok önemlidir. Soft renkler yerine daha pastel renkleri tercih edin. Yatak odası aksesuarlarında farklı dokunuşlar ve renkleri tercih edebilirsiniz. Ağacın kahve tonlarını krem renkle kırabilirsiniz. Ağaç mobilyaları daha eskitme yaparak retro tarz yakalayabilirsiniz. Renk seçimi ile kış, ilkbahar, sonbahar ve yaz konsepti hazırlayabilirsiniz. Renk seçimi ve renk dokunuşları tamamen size kalmış bir seçimdir.