2019 Yatak Odası Modelleri

Evlerin en önemli kısımlarından birisi olan yatak odalarının tasarımı çok büyük önem taşır. Bu sebeple de çiftler birçok yönden taleplerini karşılayabilecek olan modellere yönelim gösterirler. Her sene farklı modeller ortaya çıkabilirken 2019 yatak odası modelleri içerisinde genel olarak kahve tonları hâkim olmaktadır. Ahşap görünümlü ürünlerin yerine direkt olarak ahşap malzemelerin kullanıldığı ürünler çok daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Bazı modellerde ağacın doğal rengi bozulmadan kullanılırken bazı modellerde kahve tonlarında renk verilerek tercih edilmektedir.

Ahşap Altı Yatak Modelleri

Yataklar son dönemde sürekli olarak baza sistemi ile birlikte üretilirken bu durum yataklarda plastik ve metal malzemelerin sıklıkla kullanılmasına sebep olmaya başlamıştır. Ancak 2019 senesinde bu durum biraz daha değişerek daha doğal malzemelerden üretilen yataklar kullanılmaktadır. Olabildiğince büyük ebatlarda seçilen yatakların alt kısmı ahşap malzemeden üretilmektedir. Bu durum biraz yatakların ağır olmasına sebep olsa da sürekli olarak hareket ettirilen ürünler olmadıkları için büyük bir problem oluşturmamaktadır. Beyaz ya da kahve tonlarında ki bu yatakların başucunda yer alan komedinler de yatak ile uyumlu ve son derece kullanışlı modellerdir.

Gardırop Seçimi

Yatak odalarında yatağın ardından gardırop tercihleri önem arz eder. Seçilecek olan ürünlerin hem kullanışlı hem de çok şık bir görüntüye sahip olması gerekir.2019 senesinde de aynalı gardırop modelleri trend olmaya devam ederken aynalar birçok modelde dolabın büyük bir kısmını kaplamaktadır. Yatak odalarının ölçüleri çok yüksek olmadığından gardıropların rahat bir şekilde kullanılması için gerekli olan sürgülü kapı sistemi bu sene de tercih edilmek zorunda olmaktadır.